CONTUL MEU

Testimoniale Adauga Testimonial

Ciprian Ionescu

Presedinte SNS BCR - Sindicatul National al Salariatilor din BCR

Imbinarea caracteristicilor unui card de plata cu cele ale unui card de fidelitate, la care se adauga si o component sociala activa, face din CardBlue Prepaid un produs unic si atractiv pe piata cardurilor din Romania. In cei doi ani de parteneriat cu CardBLue, membrii SNSBCR au beneficiat de reduceri de pret la o gama larga de produse si servicii, inclusiv reduceri la Carburanti in peste 180 de statii pe tot teritoriul tarii; motiv pentru care ne dorim in continuare o colaborare fructuoasa pe termen indelungat.


Dr. Ing. Costica Voicu

Presedinte Asociatia SMURD Galati - Asociatia SMURD Galati

Orice evolutie si dezvoltare a unui partener este o ocazie de bucurie si pentru noi. Suntem convinsi ca noul proiect CardBLue Prepaid va fi un succes si in acelasi timp se va constitui intr-un sprijin activ pentru Asociatia SMURD Galati.


Dumitru Popescu

Presedinte ARCA - ARCA

CardBlue este o inovaţie în domeniul cardurilor care încorporează şi un program de responsabilitate socială, deoarece la fiecare tranzacţie un procent este donat în folosul societăţii. Partenerii care ne împărtăşesc valorile şi susţin cercetarea aerospaţială, ne oferă un nou impuls în călătoria spre spaţiul cosmic. Împreună scriem istoria şi contribuim la evoluţia societăţii în care trăim.


3 rezultate.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii.X